CABARAN 10,000 LANGKAH SOC

News 10K Langkah

Diketuai Timbalan Dekan Hal Ehwal Pelajar & Alumni Prof. Madya Ts. Dr. Mohamad Fadli Zolkipli dalam program Cabaran 10,000 langkah SOC yang merupakan aktiviti sulung dan akan dijadikan aktiviti bulanan bagi memastikan tahap kesihatan semua staf SOC dalam keadaan terbaik dengan aktiviti riadah seperti berjalan kaki seperti ini, ‘katanya.

Walaupun dalam keadaan hujan yang baru reda tidak menjadi penghalang kepada kelancaran program ini dengan pergerakan santai disamping menikmati keindahan kampus UUM sepanjang laluan cabaran 10000 langkah SOC.

“Dengan adanya program seperti ini dapat mengeratkan hubungan staf SOC tanpa mengira peringkat jawatan di SOC iaitu barisan penjawat utama hingga barisan staf sokongan. Disamping juga dapat memastikan kesihatan para staf SOC sentiasa bertenaga dan sihat dalam bekerja.