Thursday 23 November 2017

lawatan UIR

6 September 2017/ 15 Zulhijjah 1438H

LAWATAN UNIVERSITAS ISLAM RIAU (UIR) KE DATA SCIENCE RESEARCH LAB (DSRL)

SOC ONLINE: Pada 16 Ogos 2017 yang lalu, seramai 7 pensyarah dan 7 pelajar dari Fakultas Teknik, Universitas Islam Riau (UIR) telah melawat Data Science Research Lab bertujuan untuk mendapat maklumat tentang program pengajian di peringkat sarjana dan PhD.

Mereka telah disambut oleh ketua DSRL iaitu Prof. Dr. Ku Ruhana Ku Mahamud, pensyarah/felo dan juga pelajar sarjana dan PhD yang berada dalam DSRL. Perjumpaan/lawatan tersebut telah menemukan beberapa bakal penyelia dan pelajar utk program PhD Komputer Sains di SOC.